Македонија Valgus

Valgus

134

Фиксаторот за палец „Valgus Pro“ е медицинско помагало кое ќе ве ослободи од болката и ќе го врати палецот во првобитната положба. Ослободете се од кокалчиња еднаш засекогаш. „Valgus Pro“ – вашиот адут во борбата против Hallux Valgus.

BUY

  • ValgusPro
    ValgusPro
SHARE
Previous articleTitan gel
Next articleSpirulina